Costel Biju are probleme de sănătate! Manelistul a avut nevoie de perfuzii: „Nu simt că se ameliorează situația”


După ce a dezvăluit că în timpul unui concert a rămas fără voce, Costel Biju vine cu noi informații despre starea sa de sănătate. Spune că nu se simte foarte bine și că nici din pat nu s-a putut ridica, așa că a avut nevoie de intervenția medicilor. Manelistul a trebuit, în final, să ia o decizie pentru următoarea perioadă, iar despre acest lucru a vorbit chiar în cadrul unei emisiuni TV.


Costel Biju se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de muzică de petrecere de la noi din țară, motiv pentru care are agenda plină cu evenimente și concerte atât în țară, cât și peste hotare. Vara a fost plină pentru el, iar din cauza stresului a ajuns să nu se simtă deloc bine. A avut probleme și cu vocea, iar pentru că nu și-a revenit a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor, care i-au administrat perfuzii.

Costel Biju a decis să să facă o pauză în perioada următoare, o veste destul de tristă pentru milioanele de fani care îl urmăresc. Recomandarea a venit și din partea medicilor, care i-au prescris medicamente, antibiotice și vitamine, pentru a-și reveni cât mai repede posibil.

„Nu sunt mai bine, nu simt că se ameliorează situația, m-am trezit fără glas. Aseară la Giurgiu am cântat, dar nu mai puteam să mai cânt pur și simplu, nu aveam un timp de relax la voce, iar acum m-am trezit mai rău. O să vină cineva astăzi să îmi facă tratamentul”, a spus el în cadrul unei emisuni TV.

Pe rețelele de socializare, Costel Biju le-a transmis celor care îl urmăresc multe mulțumiri, mai ales pentru faptul că au fost alături de el în aceste zile dificile. Transmite că are probleme la corzile vocale și că a făcut laringită, dar le promite tuturor că se va face bine rapid.

related posts

Modifică setările cookies