Costumele de baie cu care Demi Rose și-a impresionat fanii. Cum s-a fotografiat vedeta


Demi Rose este una dintre cele mai urmărite vedete din lume, cu peste 15,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 


Formele sale au făcut-o celebră în toată lumea, iar unul dintre aspectele care au contribuit la creșterea popularității sale au fost aparițiile sale, deloc timide. 

De curând, vedeta a fost protagonista unei ședințe foto incendiară, în care a purtat mai multe costume de baie, care mai de care mai provocator. 

Chiar dacă acum este celebră, Demi Rose (25 de ani) a dezvăluit că încă se luptă cu insecurități legate de corpul ei, în plus, prevede schimbări datorită faptului că intenționează să aibe copii în viitor. Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, vedeta susține că a fost atrasă de rețelele sociale de la o vârstă fragedă.

Demi și-a amintit că: "Eram hărțuită mereu la școală, așa că am vrut să-mi fac prieteni în afara școlii, așa că am sfârșit prin a petrece mult timp online. Eram interesată și de realitatea virtuală atunci când eram mică, mereu stăteam pe calculator, apoi a apărut mySpace, iar eu mi-am găsit adevărata chemare."

În ultimii ani, Demi Rose a trecut prin momente dificile, după ce ambii părinți au decedat la interval de câteva luni, la sfrâșitul lui 2018, respectiv iunie 2019. 

sursa foto: Instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies