Costumul de baie care a fascinat o plajă întreagă. Cum a apărut influencerița la malul mării


Ca o adevărată divă – așa a apărut la plajă influencerița de origine croată Magdalena Keskic. Bruneta cu ochi albaștri și-a pus în valoare formele sexy cu un costum de baie spectaculos.


Influencerița croată a pozat la malul marii într-un costum de baie argintiu, care dădea senzația că e făcut din pietre prețioase. Model pentru brandul Fashion Nova, Magdalena Keskic și-a etalat formele voluptoase în piesa vestimentare cu care a făcut furori atât pe plajă, cât și pe rețelele de socializare.  “Ești de-a dreptul seducătoare!”, i-au transmis fanii, când au văzut imaginile sexy.

Dacă de la spate costumul este cu adevărat spectaculos, în față e… și mai interesant :) Slipul e făcut din mai multe benzi strălucitoare, iar sutienul pare că se completează cu un colier tip chocker. Influencerița și-a completat look-ul cu o pereche de cercei fabuloși, brățări și inele.

Magdalena Keskic este un model de orginile croato-germană, care se laudă pe internet că ar fi câștigat titlul Miss Europe Continental în 2021, informație care  însă nu se verifică. Anastasia Prodanov este data ca și câștigătoare a titlului, anul trecut.

Chiar și cu acest titlu fals în palmares, Magdalena nu duce lipsă de admiratori. Tânăra face senzație pe rețelele de socializare, cu imagini incendiare. 

Nu rata galeria foto de mai jos!

related posts

Modifică setările cookies