Costumul de baie prin care se vede tot când intri în apă. Kim Kardashian îl poartă cu mândrie


Adio colăcei și celulită! În ultimul an, Kim Kardashian a fost în cea mai bună formă din viața ei și vrea să fie sigură că toată lumea observă acest lucru.


Transformarea siluetei vedetei a început odată cu Met Gala, în luna mai, ca să încapă în deja ultra celebra rochie a lui Marilyn Monroe. Atunci a slăbit 7 kg în 3 săptămâni, iar apoi a continuat să piardă în greutate. 

Acum, Kim Kardashian e mai slabă ca niciodată, însă… rotunjimile au rămas la locul lor, alimentând în continuare speculațiile că vedeta are intervenții la sâni și posterior.

În cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare, Kim apare pe o plaja exotică, într-un costum de baie alb. Nimic special până aici, doar că atunci când este ud, costumul devine transparent – așa cum se poate observa în fotografii. 

 

Însă, în loc să primească complimente, așa cum se întâmplă de obicei, cele mai multe comentarii la postare cu cu #boycottbalenciaga. Brandul preferat al lui Kim Kardashian este implicat într-un mare scandal, după ce a folsit într-o campanie imagini controversate cu copii.

related posts

Modifică setările cookies