Courtney Stodden, apariție riscantă în plină pandemie de coronavirus


Într-o perioadă în care suntem îndemnați să stăm acasă pentru a limita răspândirea coronavirusului, Courtney Stodden s-a aventurat pe străzile din Los Angeles. 


Cunoscută sub numele de „mireasa minoră”, Courtney Stodden a riscat și a ieșit din casă în plină pandemie de coroavirus. Din fericire, controversata vedetă a purtat o mască de protecție, însă, în rest, era riscant de descoperită într-o asemenea perioadă. Cu mănuși de menaj cu vreo trei numere mai mari, roz, „mireasa minoră” și-a făcut apariția într-o rochie de vară ultra decoltată, care i-a lăsat la vedere bustul impresionant. Cu șliț adânc, rochia i-a dezgolit și picioarele sexy.

Ani de zile tabloidele au numit-o pe Courtney Stodden  “mireasa minoră”, după ce s-a căsătorit la o vârstă fragedă cu un bărbat cu 36 de ani mai mare. Ajunsa la 25 de ani, Courtney a rămas o prezență la fel de controversată.

Pe când avea numai 16 ani Courtney Stodden s-a căsătorit cu un bărbat de 52. Este vorba despre un actor cunoscut din popularul serial Lost - Doug Hutchinson. Relația lor a fost plină de năbădăi, cu multe răsturnări de situație, despărțiri și împăcări, însă într-un final cei doi și-au spus adio. În 2016, cei doi au trecut printr-un moment dramatic: urmau să devina părinți, însă Courtney a pierdut sarcina. 

După despărțire aceștia au avut probleme financiare grave, iar Hutchinson a fost nevoit să se declare falit.

Tabloidele o urmăreau la fiecare pas pentru că orice apariție a ei era imposibil de ignorat. Stilul ei vestimnetar cu fuste cât o palmă, topuri cu decolteuri abisale și nelipsiții pantofi de striperita cu toc de cel puțin 18 cm au transformat-o în ținta preferată a paparazzilor.

 

related posts

Modifică setările cookies