CRBL, despre problemele care l-au scos de la Survivor: "Mi-am dat seama că e mai grav decât cred eu"


CRBL a fost eliminat de la „Survivor România” 2022, după aproape trei luni de competiție. Concurentul nu a fost scos afară de votul publicului, ci medicii au decis că drumul lui în concurs ia sfârșit din cauza problemelor de sănătate.


Până acum, artistul nu a clarificat ce presupun aceste probleme de sănătate, dar la Survivor ExtraShow i-a dat lui Zanni toate detaliile și a mărturisit că el a avut stomacul foarte afectat, mai afectat decât se aștepta el însuși:
 
"Nu îmi venea să cred că plec pe motiv medical (...) Mi-am dat seama fix în momentul în care am fost eliminat că e mai greu decât cred eu partea de sănătate, eu crezând că e doar o problemă de timp. Dar iată că doctorul a decis treaba asta și el știe mai bine ca toți ce se întâmplă, poate mă puteam accidenta mai tare dacă continuam, habar nu am, nu știu ce se întâmpla dacă.(...) Nu am avut probleme de articulații sau...bine, cu capul am avut probleme după cum se vedea câteodată, dar alte probleme medicale nu am avut, cu partea asta de digestie de stomac, de ce mai implică restul organelor, dar...Iată că nu a mers..."
 
 
CRBL mărturisește și acum, după ce a ieșit din joc, că a fost foarte surprins că a plecat, pentru că spera să rămână în competiție și să își revină. Mai mult, declară din suflet că "mă simt părăsit, abandonat." La final, când Dan Pavel a anunțat plecarea lui, CRBL a ținut și un discurs emoționant:
 
„Am început lupta acum mult timp alături de Faimoși și am crezut că astăzi vin să duc lupta Vulturilor alături de ei și că urmează să îmi revin. Într-adevăr, corpul meu nu a fost astăzi pe traseu, nu știu ce se întâmplă efectiv, degeaba i-am dat comenzi, nu am fost ascultat. Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu sunt pregătit să plec acasă pentru că am stat mult, am tras mult și am dorit mult să mă joc. Mi-am dorit și îmi doresc în continuare, dar văd că nu mai pot vorbi la prezent, ci la trecut. Mi-am dorit mult de tot finala, tot ce înseamnă experiența asta Survivor. Nici nu pot să îmi imaginez că ăsta a fost ultimul meu traseu, ultima mea intrare pe traseu.O să mă întorc și o să petrec timp alături de tribul de acasă, așa cum spuneți voi. "

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:


 

FOTO: INSTAGRAM CRBL

related posts

Modifică setările cookies