Cristi Borcea, prima poză cu fiicele lui după ce a ieșit din închisoare


Fostul finanțator de la Dinamo și-a ținut gemenele în brațe pentru prima dată. Cristi Borcea nu le-a văzut la față până acum, deoarece a fost în penitenciar.


Cristi Borcea a ieșit din închisoare pentru bună purtare, miercuri, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să se reunească cu familia sa.

Joi, soția sa, Valentina Pelinel, a postat pe rețelele sociale primele fotografii cu ei și cu cei trei copii ai lor. Cristi Borcea și-a ținut gemenele în brațe pentru prima dată, el nefiind în libertate când fetele s-au născut.

„#family”, a scris Valentina Pelinel în dreptul celor două fotografii postate pe Facebook. 

În imagini, Cristi Borcea apare alături de cele două fete ale sale, Indira Maria și Rania Maria. Separat, omul de afaceri a făcut o poză împreună cu fiul său și al Valentinei Pelinel, Milan.

Cristi Borcea nu a fost acasă nici când s-a născut Milan. El l-a văzut doar la botez, când a primit acceptul închisorii de a participa la eveniment.

Fostul finanțator de la Dinamo a ispășit 8 luni din pedeapsa de 5 ani de închisoare pe care a primit-o în dosarul transferurilor ilegale de terenuri din Mamaia.

Instanța a decis că poate fi eliberat pentru bună purtare.

related posts

Modifică setările cookies