Cristian Pomohaci s-a lăudat și el că are stea pe Walk of Fame din Hollywood! Cât a plătit în anul 2020


Vali Vijelie a creat isterie în mediul online în ultimele zile, după ce a plecat în SUA și s-a pozat pe Walk of Fame din Hollywood alături de o stea pe care apărea numele lui.


Tabloidele au notat că manelistul ar fi plătit 55.000 de dolari pentru ca numele lui să apară pe celebrul bulevard din Hollywood, însă se pare că prețul nu a fost deloc atât de mare. Ba chiar banii pe care i-a scos din buzunar Vali Vijelie este una infimă în comparație cu suma plătită în realitate.

Potrivit unor turiști români care au fost în SUA în 2022, pentru ca numele tău să apară pe Walk of Fame din Hollywood trebuie să scoți din buzunar 50 de dolari. Iar totul este doar „de poză”: numele tău este postat temporar peste o stea, faci poze și apoi literele sunt înlăturate!

În aceeași situație cu Vali Vijelie s-a aflat și Cristian Pomohaci, în anul 2020, atunci când a fost în vizită în SUA. La acea vreme, după cum se poate vedea în clipul video de mai jos, pentru ca întregul tău nume să apară pe Walk of Fame din Hollywood costa doar 10 dolari: 5 dolari pentru nume și 5 dolari pentru prenume!

Filmulețul de pe YouTube și cele spuse de Cristian Pohomaci nu fac decât să demonteze cele apărute în tabloide: Vali Vijelie nu a plătit 55.000 de dolari pentru ca numele lui să apară pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

  • Cristian Pomohaci s-a lăudat și el că are stea pe Walk of Fame din Hollywood! Cât a plătit în anul 2020

related posts

Modifică setările cookies