Cristina Almășan, fotografia care i-a inflamat pe fanii ei: „Toată lumea știe că ai silicoane”


Cristina Almășan a dat naștere unor dispute în mediul online după ce a postat o fotografie controversată. Vloggerița, care are peste 500.000 de admiratori pe Instagram, e acuzată că nu e 100% naturală.


Vloggerița Cristina Almășan, care apare în sezonul 2 al serialului online Viața bate vlogul de pe PROTVPlus.ro, a încins spiritele pe internet cu o poză „fierbinte”.

Îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie – țipătoare rochie, ce-i drept – Cristina și-a anunțat fanii că a postat un nou video pe TikTok. Pe unii nu i-a interesat clipul, ci decolteul generos al vloggeriței, care a stârnit deja discuții aprinse pe Instagram.

Toată lumea știe că ai silicoane”, i-a retezat-o scurt o admiratoare. Răspunsul Cristinei a venit repede: „Toată lumea, mai puțin eu”. Iar discuția a continuat, căci în horă au intrat și alți fani.

Oricum nu ar trebui să te intereseze părerea și gura lumii. Asta e treaba ta dacă ai silicoane sau nu”, a comentat altcineva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Almășan Cristina (@cristinalmasan) on

 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

În Viața bate vlogul, Cristina Almășan a povestit cum a crescut ea fără părinți și cât de mult a afectat-o această experiență.

Vezi mai jos care e drama vieții ei!

Fotografii: @cristinaalmasan

related posts

Modifică setările cookies