Cristina Cepraga s-a întors în România cu fiica ei de trei ani. Cum arată micuța


Trăiește de 15 ani în Italia, dar de sărbători tot în România e mai frumos. Cristina Cepraga dezvăluie cum e viața de familie departe de țara natală.


Cristina Cepraga (37 de ani) s-a regăsit în Italia, după ce a renunțat la cariera de actriță din România. De 15 ani trăiește în Peninsulă, alături de soțul ei, James Goodwin, un englez cu origini franceze. Cei doi au o fetiță, în vârstă de trei ani și șapte luni, pe care au botezat-o Aurora Maya. Sărbătorile le-au petrecut în România, la părinții ei, iar acum Cristina se pregătește să se întoarcă în Italia împreună cu micuța ei comoară.

Actrița a dezvăluit că i-au priit zilele petrecute în România și a fost foarte încântată de faptul că și fiica ei s-a simțit grozav în atmosfera caldă a casei bunicilor.

„Ea a fost cel mai fericit copil, pentru că a avut șansa să stea cu bunicii full time și să audă mai mult limba română, pentru că o aude destul de puțin la Roma. Noi avem un grup de prieteni, în care mare parte dintre prietenele mele sunt românce, dar nu e de ajuns. Stând în România luna asta a auzit și desene animate în limba română, acum cred că a început să rupă bine limba română. Ceea ce e bine”, a spus actrița la Vorbește lumea.

Chiar dacă s-a născut în Italia, micuța Aurora e nevoită să descifreze mai multe limbi. Dacă mama ei îi vorbește în română, tatăl ei comunică cu ea în limba franceză.

A fost premiată în Italia pentru un film

Cristina (Kitty) Cepraga a făcut un salt în cariera de film, reușind să regizeze și să scrie primul ei scurtmetraj, pentru care a și fost premiată în Italia.

„Este cel mai important proiect profesional de până acum. Un scurtmetraj regizat și produs de mine. Cu acest film am niște satisfacții incomensurabile, în primul rând pentru că e prima dată în viața mea când câștig un premiu de interpretare, ca cea mai bună actriță, deși nu acesta a fost targetul meu”, a dezvăluit Kitty, care joacă în film rolul unei mame din Iran care trăiește la Roma cu băiețelul ei de șase ani.

În România a jucat în filme precum Milionari de weekend, Dragoste pierdută și Moștenirea.

Actrița a mărturisit că în realizarea scurtmetrajului Destino s-a inspirat dintr-o poveste reală. Aflați mai multe din intervenția ei în direct de la Vorbește lumea!

FULLSCREEN
Cristina Cepraga s-a întors în România cu fiica ei de trei ani. Cum arată micuța
  • /


related posts