Cristina Ciobănașu, vacanță de vis în Maldive. Imaginile cu care și-a cucerit fanii


La începutul lunii februarie, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că s-au despărțit, vestea căzând ca un fulger printre fanii celor doi. 

Tag-uri:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar relația lor s-a sudat de când jucau împreună în serialul Pariu cu viața, difuzat de PRO TV. După 9 ani de relație, cei doi au decis să mearg pe drumuri separate, dar au rămas în relații amicale, mai ales că sunt implicați împreună și în diverse proiecte profesionale.

La aproape două luni după acest moment important din viața ei, actrița de 24 de ani a profitat de cele câteva zile libere pe care le-a avut și a plecat în vacanță, în Maldive.

Tânăra și-a ținut la curent fanii cu activitățile pe care le-a făcut în această perioadă de relaxare și a postat numeroase imagini pe contul de Instagram, spre încântărea celor peste 1 milion de urmăritori pe care îi are. 

Numeroși dintre admiratori nu s-au obișnuit încă cu despărțirea dintre ea și Vlad și au postat multe comentarii prin care își exprimau regretul pentru această decizie, iar alții au întrebat-o cine i-a făcut fotografiile. Cristina Ciobănașu a lămurit misterul și le-a explicat că are cu ea aparatura necesară.

sursa foto: Instagram Cristina Ciobănașu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

FULLSCREEN
Cristina Ciobănașu, vacanță de vis în Maldive. Imaginile cu care și-a cucerit fanii
  • /

related posts

Modifică setările cookies