Cristina Cioran, primele declarații după ce a fost văzută în club cu Alex Dobrescu: „El m-a luat de mână”


Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, dar nu au rămas deloc în relații bune. În mod surprinzător, cei doi au fost văzuți împreună recent, iar actrița a oferit și câteva explicații în acest sens.


În urmă cu doar câteva zile, Cristina Cioran și fostul său partener de viață, Alex Dobrescu, au fost văzuți ținându-se de mână la o petrecere într-un club din București, potrivit cancan.ro. 

Fanii actriței nu mai știu, însă, ce să creadă, dat fiind faptul că cei doi s-au certat în repetate rânduri după ce au anunțat că nu mai formează un cuplu.

Așadar, mai multe imagini cu cei doi au apărut în presă, vedeta mărturisit ulterior că totul s-a întâmplat fără să fi planificat ceva înainte și că nu știe momentan dacă există vreo cale de împăcare sau nu.

„Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat.

Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. – nu s-au împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. – să se împace). Nu suntem un cuplu”, a fost explicația Cristinei Cioran, conform spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies