Cristina Ich, imagini incendiare din Maldive. Cum au fost surprinși pe plajă influencerița și iubitul ei


După ce a fost numită cea mai bună influenceriță din România, Cristina Ich a hotărât să se răsfețe într-o vacanță, alegând o destinație exotică. Modelul și iubitul ei, Alex Pițurcă, se distrează de minune în Maldive. 

Tag-uri:

Cristina Ich, în vârstă de 34 de ani, este model internațional, dar o mare parte din timp îl dedică pentru a interacționa cu publicul ei din online. Fiecare eveniment din viața sa îl împărtășește cu cei peste 800.000 de urmăritori de pe Instagram. Cristina Ich trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Pițurcă, căruia i-a dăruit un băiețel, pe nume Noah. Recent, ea a postat la istastory imagini din vacanță cu iubitul ei, în care se sărută pătimaș. 

Până acum, Cristina era mai discretă în privința vieții personale, dar în această vacanță și-a surprins fanii cu imaginile pline de romantism, alături de Alex. De asemenea, pozele în care apare întinsă pe plajă, în costum de baie, i-au adus peste 80.000 de aprecieri. 

”Frumusețe. Ești ca o sirenă. La mulți ani româncuța noastră superbă”, ”Cât de perfectă ești femeie! Ireal de frumoasă!”, ”Atât de feminină și rafinată”, i-au scris unii fani. 

 

Sursă foto: Instagram cristina_ich

Vezi și: 

FULLSCREEN
Cristina Ich, imagini incendiare din Maldive. Cum au fost surprinși pe plajă influencerița și iubitul ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies