Cristina Ich, părăsită în aeroport: “Ce pretenții să ai de la alții, când ăla care ți-e aproape e mai rău decât un străin”


În urmă cu aproximativ 24 de ore, Cristina Ich, una dinte cele mai frumoase femei din România, a povestit pe Instagram o întâmplare recentă, care i-a lăsat un gust amar.

Tag-uri: #Cristina Ich

Vedeta și partenerul ei, Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, au fost în vacanță în Mexic, iar atunci când s-au întors în Europa au avut parte de un moment nu tocmai plăcut: a rămas fără bagaje și a fost la un pas să fie bătută în aeroport.

“Zi mai proastă ca asta nu cred că am avut de foarte multă vreme. Mi-am pierdut bagajul, a rămas la Cancun. După ce am pierdut bagajul, m-am certat cu unii la aeroport, era să-mi iau bătaie. Nu mergea chestia aia de trebuie să îți citească pașaportul electronic și unele din spate nu și-au dat seama că sunt româncă: «Ia uite cât e de proastă asta». Știți că sunt impulsivă și nu pot să mă abțin și am spus: «Proastă ești tu». Au venit cu unu de trei metri să mă bată, un rus”, a spus Cristina Ich pe instastory.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

Frumoasa româncă a continuat, afirmând că Alex Pițurcă a afirmat că ea este de vină pentru tot scandalul și că acesta a decis să plece în Austria, acolo unde trebuiau să ajungă împreună, iar ea nu l-a mai însoțit și a revenit în România.

“Nu vreți să știți prin câte am trecut astăzi. Am niște nervi. Nu vă puteți imagina câți nervi am. Știți că mă supăram de ăștia de pe internet că mă fac așa și mă fac așa. Frate, ce pretenții să ai de la străini, când ăla care îți e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte și eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea. Mă rog, dar nu era problemă că... dar nu voiam să-mi dea una în față. Până chemam poliția... îmi era frică, dacă îmi dă una, mă lasă lată clar. La final mi-am auzit ceva de genul: «Tu ești vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îți iei bătaie, că nu taci». Eu așa sunt, eu prefer să-mi iau bătaie. Nu, nu prefer, dar vă dați seama că nu mi-am imaginat că sunt doi de trei metri după ele. Erau două românce și doi ruși. Chiar nu mi-am imaginat că poate să vină la tine și să... Aia cu care m-am certat, eram cu două capete mai înaltă decât ea și nu era problemă. Dar când i-am văzut pe ăia, am zis: «Acum rămân fără nas». Mi-a fost puțin frică, trebuie să recunosc, că nu sunt așa smardoaică. Sincer, să ajungi să te bați cu femei prin aeroport, chiar nu e ok. Bine, dar nu putea să se întâmple asta decât la români. Așa mai plâng eu, să mă descarc, dar îmi revin repede. Eu sunt foarte puternică, poate să mi se întâmple orice, am trecut prin prea multe chestii ca să mă dărâme ceva de genul ăsta”, a devăluit aceasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

Cristina Ich și-a asigurat însă fanii din mediul online că nu a fost părăsită și că ea a luat decizia de a nu mai merge în Austria: “Dacă s-a înțeles ceva greșit, nu m-a lăsat nimeni singură. Ați văzut în story-ul anterior, când eram în Mexic, am spus: «Nu mai am chef de Austria». Nu mai aveam chef. Am obosit. Fetelor, să știți că nu e nimeni vinovat, nu trebuie să-ți ia nimeni apărarea, nici cel de lângă tine, absolut nimeni, pentru că în viață tu ești responsabil de ceea ce alegi. Deci eu sunt singura vinovată din tot acest mini circ. Eu sunt vinovată, nu e nimeni vinovat. Sunt niște fete foarte fericite și îmi scriu mesaje: «După asta se vede cât de mult te iubește». Dar poate nu mă iubește deloc. Care ar fi problema? Eu n-o să cerșesc niciodată dragostea cuiva. Chiar nu am de ce. Trei lucruri de bază trebuie să aveți, fetelor: sănătate, cap și cardul plin. Dacă nu-i cardul plin, riști să rămâni aici, la aeroport și începi: «Cine mă mai ia pe mine?». Nu este vorba de nicio despărțire. Dar, dacă așa ar fi, care ar fi problema? Au dispărut bărbații de pe planetă? Nu mai găsim alt bărbat, nu se mai găsesc femei? Care e problema? Nu, nu ne-am despărțit. Momentan nu ne-am despărțit. Nu știu ce o să fie mâine, poimâine, peste o lună, peste un an, peste doi, peste cinci”.

Vezi și: ABI tras de ureche la concert - Trending Review cu Daragiu - Episodul 11

related posts

Modifică setările cookies