Cristina Ich, prima victorie în instanță împotriva Oanei Zăvoranu: „Incitarea la ură nu e normală”


Cristina Ich a reușit să convingă instanța să o oblige pe Oana Zăvoranu să înceteze „acţiunile defăimătoare” derulate împotriva ei pe rețelele sociale. Cum a reacționat fotomodelul.


Cristina Ich, care a fost supranumită Angelina Jolie de România, se războiește în instanță cu Oana Zăvoranu după ce actrița a atacat-o și a denigrat-o în mediul online. Fotomodelul a reușit, prin intermediul unei ordonanțe președințiale, să o oblige pe Oana Zăvoranu „să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare” la adresa ei, „prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie”.

Într-un insta story, Cristina Ich a dezvăluit că este doar primul pas făcut în demersul ei juridic, întrucât procesul intentat continua pe fond la Judecătoria Sectorului 1.

Procesul încă nu a început, acelea au fost niște cereri. Unele au fost respinse, a mea a fost acceptată. Persoana care a postat timp de 3 luni mesaje de denigrare, defăimare, incitare la ură, nu va mai avea voie să posteze o anumită perioadă de timp”, a confirmat Cristina Ich.

Vedeta a precizat că va chema în judecată și grupul de Facebook care a răspândit mesaje denigratoare la adresa ei.

Ceea ce se întâmplă, incitarea la ură, nu e normală. Eu accept critici constructive, poți să îmi spui că sunt penibilă, dar deja se exagerează mult. Devine deranjant când ura devine agresivă”, a mai spue Cristina Ich.

Solicitări similare au avut și Oana Roman, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu, însă pretențiile lor au fost respinse.

Fotografii: @cristina_ich

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies