Cristina Joia, o nouă fotografie fără mască, după ce a fost agresată: „Am decis să-mi asum nasul”


În luna noiembrie a anului trecut, opinia publică era șocată de un eveniment care se petrecea într-un magazin din București: Cristina Joia, unul dintre arhitecții de la „Visuri la Cheie”, emisiune difuzată de PRO TV, era agresată de o altă femeie.


După ce a fost lovită cu putere în față, Cristina Joia a fost operată de urgență, iar în acest an ea a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Apoi, invitată în emisiunea „La Măruță”, vedeta a renunțat pentru prima dată la mască și le-a arătat tuturor semnele care i-au rămas pe față.

Acum, la aproximativ cinci luni după ce a fost agresată, Cristina Joia a dezvăluit pe Facebook că a decis să-și asume felul în care arată. „Știu că sunt putin «pirată»” (Așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny). Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi”, a scris arhitectul pe celebra rețea de socializare.

Stiu ca sunt putin "pirata" (asa mi-a zis un pusti si mi s-a parut super funny:-) Am decis sa-mi asum nasul asta...

Publicată de Cristina Joia pe Duminică, 4 aprilie 2021

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies