Cristina Pucean, alături de Bogdan de la Ploiești la un eveniment, chiar dacă s-au despărțit: „Vă aștept pe toți”


Bogdan de la Ploiești a anunțat pe Instagram că a întrerupt colaborarea cu dansatoarea Cristina Pucean, cea alături de care nu avea doar o relație profesională, ci îi devenise și iubită.


„Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul dintre evenimentele unde voi cânta eu”, a scris Bogdan de la Ploiești pe instastory. Informația a fost confirmată și de Cristina Pucean, care a dezvăluit că ea și manelistul s-au despărțit. 

„Am să prind curaj și am să vă spun adevăratul motiv pentru care s-a încheiat relația mea cu Bogdan de la Ploiești. Mâine sau poimâine o să primiți un răspuns oficial”, a spus dansatoarea.

Apoi, după câteva ore, Cristina Pucean a afirmat că, deși s-au despărțit și nu mai formează un cuplu, ea și Bogdan de la Ploiești vor urca pentru ultima dată împreună pe scenă în Germania, la Offenbach.

„Chiar dacă noi ne-am despărțit, voi, oamenii mei, nu aveți nicio vină pentru cele întâmplate! Așa că azi voi fi prezentă la eveniment! Vă așteptăm să ne distrăm. Ne vedem în cânteva ore”, a scris Cristina Pucean pe Instagram pe 02 decembrie 2022.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

  • Cristina Pucean, alături de Bogdan de la Ploiești la un eveniment, chiar dacă s-au despărțit: „Vă aștept pe toți”

related posts

Modifică setările cookies