Cristina Pucean, complet nemachiată în fața fanilor! Cum arată dansatoarea maneliștilor naturală


Ținând cont de meseria ei și de faptul că trebuie să aibă întotdeauna un aspect impecabil, Cristina Pucean este văzută rar fără machiaj. S-a lăsat din nou pe mâinile profesioniștilor, dar s-a filmat înainte de toate fără strop de machiaj pe față. Iată cum arată dansatoarea maneliștilor naturală!


Cristina Pucean, poate cea mai cunoscută dansatoare din showbiz-ul autohton, este mereu activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. De curând, Bogdan de la Ploiești, artistul cu care toți credeau că formează un cuplu, a anunțat că nu vor mai colabora, semn care duce cu gândul la o despărțire. Chiar și așa, cunoscuta blondă își vede în continuare de evenimente, acolo unde de fiecare dată are apariții impecabile.

Cristina Pucean se află întodeauna în centrul atenției, motiv pentru care se lasă pe mâinile profesioniștilor când vine vorba de machiaj sau păr. De curând, a publicat un clip video pe o rețea de socializare foarte cunoscută în care a apărut complet namechiată, iar fanii au văzut cum arată naturală. Dansatoare are multă încredere în ea și nu s-a ferit niciodată să se afișeze fără strop de produs cosmetic.

@cristinapuceann

 

♬ original sound - Siamand&Shahad

Câte intervenții estetIce are Cristina Pucean

Asumată și deschisă de fel, Cristina Pucean le-a dezvăluit fanilor, de-a lungul timpului, câte intervenții estetice a simțit nevoia să își facă. A vorbit despre micropigmentarea sprâncenelor, dar și despre silicoane, în rest se mândrește cu ce a înzestrat-o Mama Natură.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies