Cristina Rus a împlinit 39 de ani, pe care i-a aniversat alături de cele mai bune prietene! Cum mai arată fosta componentă "Blondy"?


Sunt mai bine de șase ani de când s-a retras din showbiz, dar e la fel de frumoasă ca atunci când a început cariera de cântăreață.


Pe 21 iunie, Cristina Rus a împlinit 39 de ani, dar parcă pentru ea timpul a stat în loc. Mai precis, s-a oprit în perioada când strălucea pe scenă alături de trupa Blondy.
 
De ani de zile s-a retras din showbiz și e foarte discretă, dar, de data asta, a decis să posteze pe Instagram o fotografie care arată cum s-a distrat de ziua ei. Cristina s-a îmbrăcat la propria aniversare într-o rochie fucsia, care îi punea în evidență silueta, părul blond și ochii albaștri și a strălucit toată seara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mulțumesc ????????❤️????☀️????????????????????????#39 #bucurie

O postare distribuită de CristinaRus Bilteanu (@cristinarusbilteanu) pe

 
De ani de zile, fosta cântăreață a decis să se dedice statutului de mama și soție, desi s-a căsătorit în anul 2009, atunci când era pe val în carieră. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată în 2014 la 90 de milioane de Euro, a avut mereu grijă de ea, așa că artista pare să nu regrete decizia. Cei doi au împreună două fetițe și un băiețel.
 
VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE FILMUL-SEZONUL 2

FOTO: CRISTINA RUS INSTAGRAM

FULLSCREEN
Cristina Rus a împlinit 39 de ani, pe care i-a aniversat alături de cele mai bune prietene! Cum mai arată fosta componentă "Blondy"?
  • /

related posts

Modifică setările cookies