Cristina Rus e gravidă pentru a treia oara! Vezi de ce spune că nu e "insărcinată, e super însărcinată"!


Încă de acum doi ani visa să aibă al treilea copil, iar dorința i se împlinește. 


Cristina Rus se regăsește cel mai bine în rolul de mamă și spune că, deși a iubit anii în care a fost în Lumina refrelactoarelor, acum a venit momentul să se concentreze pe familie. Și ce familie, pentru ca în curând Va avea trei copii!
 
Pentru revista “VIVA!”, artista a declarat:
 
“Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță.”

Cristina Rus s-a retras din viața mondenă acum cinci ani și apare rar la evenimente. S-a concentrat pe familie, iar alături de Dragoș Bîlteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din mondenul românesc. Deși milionarul a avut probleme cu legea, soția i-a fost alături în cele mai grele momente. Cei doi au deja un băiat, Dragoș, și o fată, Cristina Maria.

CRISTINA RUS E O APARȚIE RARĂ ÎN SHOWBIZ, AȘA CĂ MERITĂ SĂ VEDEȚI GALERIA FOTO DE MAI JOS

Deși a născut de două ori și se pregătește pentru a treia astfel de experineță, Cristina Rus arată extrem de bine și nu pare că a împlinit 38 de ani vara aceasta. Mai mult, e în aceeași formă pe care o afișa în trupele Sing Sing B.B. și Blondy. 

PE PRO TV PLUS, PUTEȚI VEDEA UN INTERVIU SPECIAL CU CRISTINA RUS:

FOTO: FACEBOOK

FULLSCREEN
cristina rus
  • /

related posts

Modifică setările cookies