Cristina Șișcanu, îmbrăcată doar în plapumă pe rețelele de socializare! Cum au reacționat fanii?


Cu o plapumă din material satinat, o curea masivă și o pereche de pantofi roșii cu toc imens, Cristina Șișcanu și-a alcătuit o ținută "elegantă"…de carantină.
 
 
 


Mai mult, vedeta a lansat provocarea în mediul online și a invitat fanii să o urmeze și să fie la fel de creativi. Răspunsurile nu au întârziat să apară: unii au criticat-o, dar alții s-au arătat încântați. Au existat și comentarii cu o oarecare doză de ambiguitate, de genul:
 
“Mereu eleganta; iti poti pune si o pernå care cu sigurantå este la fel de elegantå ca si plapuma.”

Cristina a răspuns însă politicos cu “mulțumesc” și a mers mai departe. Mai ales că pe Instagram nu este prima persoană care se pozează altfel: hashtagul #pillowchallenge este destul de popular.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

În plus, vedeta nu este nici la prima apariție controversată. Una dintre cele mai recente poze o prezintă în sutien animal print, într-o fotografie care sugerează că așa s-a trezit de dimineață. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

Originară din Moldova, Cristina Șișcanu este în showbiz de peste zece ani. Și-a început cariera ca și reporter de televiziune și a ajuns cunoscută când a devenit iubita și mai apoi  soția lui Mădălin Ionescu. Deși începuturile poveștii lor de iubire sunt complicate, cei doi  sunt împreună și azi și au o fetiță, Petra. În același timp, Cristina Șișcanu spune că are are o relația bună cu cei doi copii ai lui Mădălin din căsnicia lui anterioară, Filip și Ștefania.

#StaiAcasa-PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: INSTAGRAM CRISTINA ȘIȘCANU

related posts

Modifică setările cookies