Cristina Șișcanu, în lacrimi la tv. "La un moment dat l-am rugat pe Mădălin să stam separați, să se mute de acasă"


Cristina Șișcanu se simte acum o soție și o mamă împlinită și fericită. Însă în urmă cu 4 ani a trecut-o printr-o depresie îngrozitoare


Cristina Șișcanu a vorbit deschis în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv despre perioada în care s-a confruntat cu o depresie îngrozitoare. 

"Am alunecat spre depresei treptat. Mi-am dat seama că nu e  ok. Am început să am niște stări de frică, anxietăți care nu mi-au lăsat nici un minut liber. Erau legate cumva de frica de viitor. A fost cumplit! Am avut marele noroc că soțul meu mi-a fost alături. Starea de depresie venise cumva de pe partea profesională.  Până să ajung la psiholog au trecut câteva luni pentru că imi era frică de eșec. 

La un moment dat, imi amorțea mâna stângă de la epuizare, mă epuizam foarte multe emoțional, eram stresată, nervoasă. Când m-am relaxat a intervenit depresia. Nici nu voiam să mai aud de profesie.", a dezvăluit ea.

 

Soțul acesteia, Mădălin Ionescu, a fost cel care a sprijinit-o mereu. 

"Vorbeam cu Madalin cate 3 ore pe noapte.  Nu m-am gândit niciodată la suicid. Nu avem cum, pentru că îl aveam pe soțul meu. La un moemnt dat l-am rugat pe Mădălin să stam separați, să se mute de acasă pentru că imi era milă de el.  A fost cumplit! Erau zile în care nu puteam să iau o haină să o mut în dulap. Mi se părea atât de greu!

 

"Am mers aproape zilnic și m-am rugat. Era perioada când toată lumea mergea la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Trecuse deja un an și nu avusesem măcar o zi în care să mă simt bine. Am zis eu nu mai pot. Gata! Îmi era și ciudă pentru că nu era vorba despre un motiv grav care să mă aducă în starea aceea. După câteva ședinșe de psihoterapie, am început să mă simt mai ok. Scriam despre lucrurile care mi-au făcut rău și le ardeam.

Dar simțeam că am un gol. Apoi a urmat un an când am început să ma simt vindecată. Apoi am spus că sunt vindecată, sunt pregătită să fiu mamă. La câteva săptămâni am rămas însărcinată, perioada sarcinii a fost perfectă, a fost minunată, am fost foarte echilibrată din punct de vedere emoțional. Asta este povestea mea. ",a  mai spus Cristina Șișcanu. 

Vezi mai jos momentul integral din emisiunea Vorbește Lumea

Sursa foto: Instagram

FULLSCREEN
Cristina Șișcanu, în lacrimi în direct la tv. "La un moment dat l-am rugat pe Mădălin să stam separați, să se mute de acasă"
  • /

related posts