Cristina Șișcanu, în război cu fanii, după ce a ieșit în combinezon la cumpărături


În această perioadă de criză, fiecare om încearcă să se protejeze cât mai bine pentru a nu lua noul tip de coronavirus, însă există și persoane care fac haz de necaz.


În weekend, după o perioadă de șapte zile în care n-a ieșit deloc din casă, Cristina Șișcanu a decis să mergă la cumpărături și a fost echipată cu mănuși, mască, ochelari de protecție și combinezon, însă fanii au pus-o la zid pentru acest lucru, afirmând că a exagerat cu ținuta.

„Comandai ce aveai nevoie online. Exagerezi mult. Nici în Italia nu ies oameni așa îmbrăcați... Vedetismul cere sacrificii”, „OMG! Is it in Romania? This type of protection is just for doctors and nurses” („Doamne! Este în România? Acest tip de protecție este doar pentru medici și asistente”), „Mai bine i-ai da unui cadru medical combinizonul ăla, sunt asistente care nu au așa ceva. Pentru a face cumpărăturile sunt suficiente măștile și mănușile” și „E bine că dumneavoastră aveți. Eu lucrez în spital și nu am. Bravo, ok” au fost doar câteva dintre sutele de mesaje ale fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

Văzând că mesajele negative continuă să vină, fosta vedetă TV a venit cu un răspuns dur pentru internauți. Iată mai jos mesajul Cristinei Șișcanu:

„#safetyfirst .. după șapte zile am revenit la cumpărături

P.S. : Pe bune? Așa de ciudat gândiți unii dintre voi??? Nu mai există nicio criză de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producție. În plus, dacă ați face toți ca mine (să ieșiți o dată la șapte zile din casă și echipați așa) , am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump și este disponibil. De ce aruncați cu pietre? Eu militez pentru a proteja și a ne proteja! Cu ce am greșit? Când va dispărea oare acest efect de turmă care îmbolnăvește societatea? Și faptul că am luat o cutie de iaurt și m-am uitat ce scrie pe ea și apoi am pus-o pe raft... care e problema? Fiecare dintre noi trebuie să își dezinfecteze produsele când ajunge acasă. Știți cât de ușor mi-a fost când am ajuns acasă? Mi-am dat jos combinezonul, mănușile, masca și le-am aruncat (data viitoare îmi iau și botoși) și sunt liniștită că mi-am luat toate măsurile de siguranță să mă protejez și să îi protejez pe copiii și pe părinții mei care stau cu noi. Și nici nu fac risipă de echipamente, pentru că ies din casă de patru ori pe lună. Deci? Patru măști, patru combinezoane de unică folosință, patru perechi de mănuși, patru perechi de botoși pe lună! De ce să mă supun riscului, pentru ca un cretin care se amuză pe seama situației în care ne aflăm să vină și să îmi strănute pe haine (așa cum mi s-a întâmplat mie și soțului meu)??? Voi gândiți înainte să lăsați un comentariu la această postare a mea???‼️ Oameni buni, ce aveți? Cum să donez un combinezon de unică folosință pentru zugravi unor cadre medicale???‼️ Un astfel de combinezon costă 9 lei. Aceasta a fost găselnița mea pentru a nu îmi expune hainele și părul la eventualele picături ale unei persoane infectate cu COVID-19. Mie și lui Mădălin ni s-a întâmplat ca un cretin să tușească și să strănute lângă noi”

foto: Instagram Cristina Șișcanu

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2

related posts

Modifică setările cookies