Cristina Șișcanu, la plajă alături de fiica ei, în costume de baie identice


Cristina Șișcanu se relaxează la plajă, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu și de fiica acestora, Petra.


Cristina a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii din vacanță. 

Fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost cuceriți de fotografia în care Cristina  și Petra se sărută, în timpe ce stau în valuri, purtând costume de baie identice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

 

"Aș putea sta la mare luni de zile! O ador! Și Petrei ii place mult.", a  scris soția lui Mădălin Ionescu alături de o altă fotografie adorabilă de familie. 

 

Deschide GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea fotografiile 

 

Acum, Cristina Șișcanu se simte acum o soție și o mamă împlinită și fericită. Însă în urmă cu 4 ani a trecut-o printr-o depresie îngrozitoare.

 

"Am alunecat spre depresei treptat. Mi-am dat seama că nu e  ok. Am început să am niște stări de frică, anxietăți care nu mi-au lăsat nici un minut liber. Erau legate cumva de frica de viitor. A fost cumplit! Am avut marele noroc că soțul meu mi-a fost alături. Starea de depresie venise cumva de pe partea profesională.  Până să ajung la psiholog au trecut câteva luni pentru că imi era frică de eșec. 


La un moment dat, imi amorțea mâna stângă de la epuizare, mă epuizam foarte multe emoțional, eram stresată, nervoasă. Când m-am relaxat a intervenit depresia. Nici nu voiam să mai aud de profesie.", a dezvăluit ea în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv. 

 

 

Vezi momentul integral mai jos:

related posts

Modifică setările cookies