Cristina Spătar, despre perioada când era bătută de tatăl ei: „La fiecare năzdrăvănie era foarte dur”


În pragul sărbătorilor de iarnă, Cristina Spătar a fost provocată să vorbească despre familia ei. Discuțiile au alunecat ușor și au deschis răni mai vechi.


Regina muzicii R&B, Cristina Spătar, susține că ea și sora ei au avut o copilărie fericită. Excepând momentele când tatăl lor le disciplina pentru orice greșeală, oricât de mică era. 

„Tata era mai dur. El, la fiecare neregulă, notă mică sau ce năzdrăvănii mai făceam noi două, tot timpul el era foarte dur, foarte radical. Chiar ne bătea, ne lovea, fapt care mie nu mi se pare normal”, a dezvăluit Cristina Spătar la Vorbește lumea.

Artista a spus că nu va aplica niciodată astfel de corecții copiilor ei, Aida (8 ani) și Albert (10 ani).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar) on

„Nu mi se pare normal, în ziua de azi. Oricât de supărată aș fi pe Albert și oricât de tare m-ar supăra, eu nu-i bat. Eu încerc să le ofer o pedeapsă, câte o chestie de geul ăsta, nicidecum să-i bat. Asta cu bătaia, pentru mine, nu e valabilă. Știu, pentru că am suferit pe treaba asta și mama mea a fost, în schimb, foarte, foarte caldă, foarte blândă și bună”, și-a amintit artista.

Cristina Spătar s-a căsătorit în 2007 cu omul de afaceri Alin Ionescu, tatăl celor doi copii ai ei. Ea a divorțat de soțul ei în 2016 și și-a revenit cu greu după separare.

Cristina Spătar, transformată radical de operațiile estetice

Cristina Spătar are 47 de ani și o serie de probleme de rezolvat în ceea ce privește aspectul fizic. Cel puțin așa credea ea, de vreme ce a apelat la câteva operații estetice și tratamente de corectare a imperfecțiunilor.

Nasul operat, implanturi mamare, injecții cu acid hialuronic și intervenții de corectare la nivelul buzelor și sprâncenelor i-au schimbat radical înfățișarea.

Vezi și VIDEO: Cristina Spătar, despre copilăria cu un tată abuziv

 
Fotografii: @cristina.spatar
FULLSCREEN
Cristina Spătar, despre perioada când era bătută de tatăl ei: „La fiecare năzdrăvănie era foarte dur”
  • /

related posts

Modifică setările cookies