Cristina Ștefania s-a ales cu o amendă în trafic! Ce s-a întâmplat cu iubita lui Speak


Vedeta s-a confruntat cu probleme în trafic chiar de dimineață! Iată ce i s-a întâmplat iubitei lui Speak și care a fost mesajul publicat pe rețelele sale de socializare.


Cristina Ștefania este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste care fac parte din noua generație, dovadă fiind chiar milioanele de persoane care o urmăresc în mediul online. Sinceră și foarte trasparentă, tânăra de a ajuns să își strângă o comunitate impresionantă de fani, care abia așteaptă să afle cele mai noi detalii din viața sa.

În această dimineață, artista nu a venit cu o veste foarte bună pentru cei care o urmăresc. Nu a oferit foarte multe detalii, dar a transmis tuturor că a luat amendă din cauza faptului că și-a parcat mașina necorespunzător, mai exact pe o trecere de pietoni.

„Începem ziua cu o amendă corespunzătoare”, a fost mesajul scris de Cristina Ștefania în cadrul unei postări publicate pe Instastory.

Ulterior, aceasta s-a filmat și le-a povestit urmăritorilor săi exact ce s-a întâmplat: „Toată lumea mă întreabă de ce am luat amendă, ce s-a întâmplat. Nimic grav! Am parcat pe o trecere de pietoni. Nu găseam loc de parcare, așa că aia e...”.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies