Cu cât se vând adidașii lui 6ix9ine, aruncați în public de pe scena Beach Please


Beach Please este festivalul care a depășit toate așteptările românilor! La malul mării au avut loc nenumărate concerte ale celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și ale artiștilor internaționali. 6ix9ine s-a numărat printre rapperi mult așteptați de anul acesta!


6ix9ine a făcut un adevărat spectacol la Beach Please, dar nu înainte de a se fotografia în ipostaze indecente alături de Bia Khalifa. Rapperul internațional s-a filmat în timp ce se săruta cu blondina noastră și a postat imaginile pe InstaStory. CLICK AICI PENTRU VIDEOCLIP. 

După sărutul controversat, 6ix9ine ar fi cerut organizatorilor mai multe bilete VIP pentru ca Bia Khalifa și prietenele ei să fie alături de rapper. Zis și făcut, împreună cu frumoasa noastră vedetă, artistul a urcat pe scena Beach Please și a făcut un adevărat spectacol.

@alin.paunoiu A rupt 6ix9ine la Beach Please????????????????????#parati #beachplease #romania???????? #6ix9ine #fire #for #foryou #foryoupage ♬ sunet original - Arross

Acesta, în timpul spectacolului, nu doar că a sărit de trei ori în mulțime, ci și-a aruncat chiar și hainele scumpe în public. După ce a renunțat la pantaloni, tricou și adidași, 6ix9ine a rămas pe scenă doar în boxeri. Fanii norocoși au pus mâna pe piesele vestimentare ale rapperului, unii dorindu-și să le păstreze drept amintire, iar alții le-au pus deja la vânzare pe diferite site-uri. 

Astfel, un adidas a ajuns să fie vândut cu 2.000 de euro! Unii oameni au profitat de moment și s-au întrecut în glume: un tânăr susține că își scoate la vânzare degetul atins de 6ix9ine cu 1.000 euro, în timp ce un altul vinde sticla de apă a artistului pentru 100 de euro. 

Sursă foto: 6ix9ine/Instagram

related posts

Modifică setările cookies