Cu ce diete au slăbit vedetele. La ce trucuri alimentare au apelat Adele, Kim Kardashian sau Robbie Williams


Vedetele sunt mereu nevoite să apeleze la diete, pentru că trebuie să arate mereu impecabil. Tentația mâncărurilor este mare, așa că și ele mai pierd lupta cu cântarul din când în când. Iată la ce diete apelează starurile de la Hollywood când vor să scape rapid de kilogramele în plus:


Dieta lui Robbie Williams -  o singură masă pe zi

Cântărețul are o dietă pe care nu puține persoane ar reuși să o tină -  mănâncă o singură dată pe zi -  masa de seară, și 6 zile din 7 nu mănâncă deloc zahăr. „Mă trezec pe la prânz, iar masa o iau pe la 5. Mă simt plin după aceea”, spune Robbie Williams.

Nutriționista britanică Amanda Ursell spune că dieta lui Robbie Williams nu este prea sănătoasă și că nu poate fi ținută pe termen lung.

Dieta lui Ellie Goulding – posturi negre de câte 40 de ore

Cântăreața britanică a dezvăluit că uneori trec și două zile fără să mănânce și consumă doar cafea și apă cu electroliți. Deși să tii post s-a dovedit a fi benefic pentru organism, unul atât de lung este extrem de greu de suportat. Corpul poate pierde o mulțime de vitamine și minerale.

Dieta lui Kim Kardashian – bazată pe plante

Când vrea să slăbească, vedeta de reality show Kim Kardashian consumă numai vegetale. Dieta ei include și oleaginoase, tofu și leguminoase. Este o dieta echilibrată, care asigură organismului multe vitamine. Însă trebuie studiată un pic înainte de a o ține, pentru a-ți asigura necesarul zilnic de proteine.

 

Dieta lui Gwyneth Paltrow – dieta Ketogenica 

Dieta Keto, pe care o ține Gwyneth Paltrow, presupune să mănânci maximum 50 de grame de carbohidrați pe zi, dar de preferat 20, însă nu are restricții privind cantitatea de grăsime. Specialiștii spun că dă rezultate destul de rapide, însă poate lăsa organismul fără vlagă.

 

Dieta lui Adele - Sirtfood 

Dieta revoluționară a lui Adele este o dieta bazată pe plante, dar care permite și consumul de ciocolată și vin roșu. Se spune că alimentele care sunt recomandate în dieta Sirtfood stimulează proteinele din organismul nostru cunoscute sub numele de sirtuine.

 

 

VEZI VIDEO: Cine e rusoaica-fenomen Anastasiya Kvitko, supranumită "Kim Kardashian a Rusiei"  

related posts

Modifică setările cookies