Cu ce s-a îmbrăcat Cătălin Botezatu la Balul Prințului Albert de Monaco


Cătălin Botezatu și Mirela Novak au fost invitați la celebrul Bal al Prinților și Prințeselor de la Monaco, organizat de Prințul Albert. Evenimentul a avut un dress-code pe care designerul de modă l-a respectat cu strictețe.


Având o carieră de creator de modă și fotomodel, celebrul designer, în vârstă de 55 de ani, a purtat un costum de ceremonie militară și a fost însoțit de colega sa de breaslă, Mirela Novak. Aceasta a purtat o rochie roz, creată de ea însăși, care a atras atenția celor prezenți la eveniment, la care a asortat o tiară.

Prințul Albert de Monaco a cerut invitaților săi să respecte un cod vestimentar pentru bal, iar aceștia s-au conformat. Dupa terminarea evenimentului, Mirela Novak a făcut primele declarații legate de atmosferă, aranjamente și meniu. Aceasta a adăugat faptul că pe mese au fost servite mâncăruri fine, dulciuri de tot felul și homar albastru, toate preparate de celebrul bucătar șef Philippe Joannes. 

„A fost foarte frumos și elegant totul. (…) Fiecare invitat a fost obligat să respecte codul impus la îmbrăcăminte, doamnele cu rochie de bal și tiară, iar domnii să vină în costum alb sau cu uniformă militară de ceremonie”, a declarat designerul Mirela Novak. 

Balul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, iar atmosfera a fost întreținută de tenorul Alin Stoica, care a fost invitat pentru a treia oară la un astfel de eveniment organizat de Printul Albert. 

Sursă foto: Cătălin Botezatu/Instagram

  • Cu ce s-a îmbrăcat Cătălin Botezatu la Balul Prințului Albert de Monaco

related posts

Modifică setările cookies