Cu ce se ocupă Alina Chivulescu după ce a renunțat la televiziune: "Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea"


În anii 2000, Alina Chivulescu îi delecta pe telespectatori cu farmecul personajului Bella, pe care îl interpreta în serialul "La Bloc". Iată cu ce se ocupă în prezent după ce a renunțat la televiziune!


Alina Chivulescu, în vârstă de 48 de ani, a renunțat la televiziune pentru o meserie mai liniștită, departe de lumina reflectoarelor. În prezent, fosta actriță trăiește de 8 ani o poveste de iubire alături de Dan Chișu, cu care locuiește pe Coasta de Azur, iar pe plan profesional activează că stewardesa.

În cadrul emisiunii La Măruță, Alina Chivulescu a vorbit despre profesia să, care îi oferă libertatea de care are nevoie. Deși s-a stabilit în afara României, aceasta încearcă să se întoarcă în București ori de câte ori are ocazia pentru a-și vedea prietenii și rudele.

„Mai stau în București, dar în ultima vreme sunt stewardesă. (…) Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea. După care a început pensionarea voită sau nevoită, că așa e viața. Eu întotdeauna am avut timp. Mai mult mi-a plăcut de mine în relație cu ceilalți și de cum a mers viața când am creierul ocupat. În ultima perioadă, îl am foarte liber”, a declarat aceasta.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Cu ce se ocupă Alina Chivulescu după ce a renunțat la televiziune: Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea

related posts

Modifică setările cookies