Cu ce se ocupă Diana Colea, iubita lui Theodor Andrei de la Eurovision 2023


Theodor Andrei a reprezentat România la concursul Eurovision 2023 și a sperat într-un loc în finala show-ului găzduit de orașul Liverpool. Tânărul cântăreț a fost însoțit de iubita lui, care a dansat în timpul reprezentației sale. Cu ce se ocupă Diana Colea.


Diana Colea a făcut parte din show-ul pe care delegația României l-a pregătit pentru Eurovision 2023, însă nu a putut influența rezultatul: România a ratat calificarea în finala concursului muzical.

Diana Colea este studentă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, secția Arta Actorului. Din 2020, face parte din echipa trupei Victory of Art, unde predă actorie adolescenților pasionați de artele frumoase.

Conform biografiei sale de pe site-ul Victory of Art, tânăra a făcut o pasiune pentru dans încă din copilărie și a performat în acest domeniu.

De la vârsta de 15 ani deține propria trupă de dans, pe care a numit-o The 49ers. Aici dansează și se ocupă de coregrafia spectacolelor și se poate lăuda cu numeroase premii și trofee la concursurile de dans din toată țara.

La Eurovision 2023 a avut o apariție de 10 secunde pe scena de la Liverpool, unde a completat coregrafia show-ului cu care iubitul ei a intrat în concurs. Vezi VIDEO mai jos!

Pe contul de YouTube al concursului muzical, cei doi au primit sute de mesaje pozitive. Fanii au fost dezamăgiți că prestația lor nu a obținut suficiente voturi pentru a califica România în finala Eurovision 2023.

A fost cea mai bună melodie de astăzi, chiar nu-mi vine să cred că nu a fost calificat”, a scris un admirator.

„Vocea ta este uimitoare, te-ai descurcat până aici. Nu uita că, odată, Marea Britanie cu Bonnie Tayler a fost ultima la Eurovision, cred. Așa că nu renunța, este doar începutul pentru tine. Noroc”, i-a transmis altcineva lui Theodor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Cu ce se ocupă Diana Colea, iubita lui Theodor Andrei de la Eurovision 2023

related posts

Modifică setările cookies