Cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Laura Dincă, și business-ul ei: “A fost ideea lui și talentul meu!” 


Frumoasa iubită a fostului politician Cristian Boureanu, Laura Dincă, s-a lansat în afaceri. Tânăra de 23 de ani face ce îi place mai mult.


Laura a lansat un brand de rochii, și-a deschis un showroom și are toată susținerea iubitului său în tot ceea ce face. Într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro aceasta ne-a povestit ce face acum și care sunt plăcerile ei vinovate. 

  

Laura, te lansezi cu un business în fashion! Despre ce este vorba mai exact? 
 
Sunt de ceva timp în acest domeniu (cam de 2 ani) și îmi place ceea ce fac. Brandul se numește INFINITYF de la o înșiruire de ,,F’’-uri: ,,FOCUS FOR FASHION, FAME, FORTUNE, FUN FOREVER”. Eu mă ocup de partea creativă.  Showroom-ul nostru se află în Dorobanți, unde avem și un vintage și comercializăm numai produse de brand. 

Cum de ți-a venit această idee? Te susține și iubitul tău, Cristian Boureanu?
 
A fost ideea lui și talentul meu! Cristian m-a susținut și m-a ajutat să scot prima mea colecție, chiar dacă fizic nu a putut să fie lângă mine, fără el nu aveam curaj! Și îi mulțumesc! 
 
Ai renunțat definitiv la modelling?
 
Nu pot spune că am fost “model”. Am văzut și lumea modelingului până la vârsta de 13 ani. În schimb, tot timpul mi-a plăcut să pozez . 

Citește și Interviu exclusiv cu iubita lui Cristian Boureanu. Laura Dincă dezvăluie: ”M-a cerut cu un inel făcut din șervețel”

Cum te întreții? Ce faci să ai această siluetă? Ce restricții au?

Nu am restricții, pur și simplu duc un ritm de viață echilibrat, secretul stă în echilibru. Dacă faci exces într-un weekend, trebuie să ai grijă după. Eu mă hidratez foarte mult, beau cam 4 litri de apă pe zi. N-am ținut niciodată dietă. Dar fac mult sport, cam 5 zile pe săptămână cardio (mișcare) și 3 zile pe săptămână Pilates! 

Ce nu-ți lipsește niciodată din frigider?
 
Ciorba, legumele, lămâia, brânza, roșiile! Roșia dar și ciocolata de lângă frigider. 
 
Ce anume ai moștenit de la mama ta, în materie de frumusețe?
 
Când spui frumusețe, te referi la frumusețea interioară și exterioară. Categoric am moștenit bunătatea mamei mele, care oricum o face să fie mai specială și frumoasă, iar în materie de aspectul fizic am luat absolut tot, buzele și formele, iar ochii albaștri de la tata!

Cum arată trusa ta de make-up? Ce produs de beauty folosești cel mai des?
 
Eu nu mă machiez în timpul zilei deloc, iar seara cel mult mă dau cu un fond de ten  pe care îl folosesc de câțiva ani, cu o acoperire foarte mică, un rimel, un blush de culoare aurie-rose, și niciodată nu îmi lipsește conturul de buze.

Ce îți dorești pentru tine, pe viitor, ca business? În ce vrei să investești?
 
Îmi place ceea ce fac, e foarte multă muncă dar cu puțin noroc, sper ca în următorii ani, să pot spune cu adevărat că am construit o afacere, timpul și energia mea sunt investite în business

Ce îți place să faci cel mai mult?
 
Îmi plac mult în viață sportul, somnul, shopping-ul și alte lucruri cu “S”. 

Care sunt plăcerile tale vinovate?

 
Ciocolata, tortul de casă făcut de bunica mea,  șampania  și burgerul (râde).

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

FULLSCREEN
Ce face Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu! Află ce business a pus pe picioare și care sunt plăcerile ei vinovate!
  • /

related posts