Cu cine și-a refăcut viața văduva lui Steve Jobs la 7 ani de la decesul acestuia


Laurene Powell și Steve Jobs au trăit o frumoasă poveste de iubie timp de 20 de ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat patru copii. De la decesul soțului său Laurene a încercat să-și refacă viața, ultima sa idilă fiind cu primarul Adrian Fenty. Acum miliardara a fost văzută la brațul unui alt bărbat, celebrului bucătar Daniel Humm.


Laurene Powell Jobs a fost văzută în compania lui Daniel Humm, cunoscut drept bucătarul celebrităților. Humm este un bucătar de oridine elvețiană și co-propietarul unui lanț cunoscut de restaurante.

Publicatia Buzz a răspândit  vestea că celebrul bucătar și filantrop, Daniel Humm, împreună cu văduva lui Steve Jobs formează un cuplu. O sursă din anturajul lor susține că cei doi s-au văzut de câteva ori, inclusiv la restaurantul pe care Humm îl deține.

Humm a declarat săptămâna aceasta că el și partenerul său de afaceri, Will Guidara, au luat-o pe drumuri separate. Astfel, Humm dorește să cumpere partea lui Guidara ce include hotelurile NoMad din New York, Los Angeles și hotelul Claridge din Londra, pentru a fi singurul deținător al universului gastronomic.

În urma acestui anunț, s-a speculat că Daniel se întâlnește cu Laurene din interes, acesta dorind să stea cu miliarda doar pentru a obține finanțare din partea ei. The New York Times a afirmat că Daniel Humm cumpără afacerea cu ajutorul unui investitor a cărui nume este necunoscut, iar condițiile acordului nu au fost dezvăluite.

Sursa Foto Getty

Vezi și Profil de Celebriate - Top 3 actori care au înșelat dar și-au salvat căsniciile

related posts

Modifică setările cookies