Cu greu își găsește un sutien mărimea ei. Cum a fost suprinsă Katie Price la plajă în Spania


Cunoscută deja pentru numeroasele operații estetice, Katie Price a oferit din nou un show incendiar, de data aceasta la plajă, în Spania.

Tag-uri: #Katie Price

După 16 operații la sâni, Katie Price se poate lăuda acum cu un bust peste limita normalului și astfel apare întrebarea - reușește să-și găseascăn un sutien mărimea ei? Se pare că da, conform fotografiilor surprinde se paparazzi.

Aflată în Spania, vedeta britanică, în vârstă de 44 de ani, s-a bucurat de razele soarelui în compania iubitului ei, iar paparazzi aflați în zona nu au pierdut vremea și au fotografiat-o din toate unghiurile. Bineînțeles, primul lucru care a ieșit în evidență a fost bustul impresionant, prea mare pentru proporțiile corpului ei, urmat de imprimeul costumului de baie, purtat în cinstea încoronării Regelui Charlea al III-lea, întrucât fotografiile au fost surprinse pe 6 mai.

Katie Price, operație după operație

Dacă majoritatea vedetelor nu recunosc că și-au făcut operații estetice și dispar din peisaj până se vindecă total, Katie Price face exact opusul. Vedeta britanică a fost  până și la evenimentul “National Diversity Awards” cu bandajele pe cap, fără nicio jenă.

Nici măcar când era cu fața tumefiată, plină de vânătăi, nu s-a ascuns. Paparazzii au fotografiat-o în primele zile după noile intervenții și vedeta arăta înfricoșător. 

Deși își face operații estetice în fiecare an, Katie Price spune că “nu încearcă să pară mai tânără decât este și că nu își dorește să aibă acel look de extraterestru pe care multe femei care exagerează cu operațiile îl au”.

Sursă foto: Profimedia, Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies