Cu mașini de lux, Dorian Popa trăiește ca la Miami: “Vă sfătuiesc să încercați, e o terapie senzațională!”


Cu o săptămână înainte de a se lansa în cinematografe filmul “Miami Bici”, produs de Codin Maticiuc, Dorian Popa, alături de prieteni precum Selly sau Matei Dima (BROmania), trăiește ca..la Miami. 


Pe contul de Instagram, Dorian a anunțat că:

“ Mergem să vedem <Miami Bici> alături de Selly, Codin Matciuc și Bromania și  azi o ardem Miami Beach Style.”
 
După care Dorian s-a filmat la volanul unui Ferrari 488 Spider despre care spune că:

“Vă sfătuiesc să încercați, e este o terapie senzațională! Auuuu."
 
Chiar dacă nu și-a achiziționat încă o astfel de mașină, nu se știe ce are în plan pe viitor Dorian Popa, în condițiile în care tocmai își termină o casă în care a investit mult peste 300 de mii de Euro. Cel mai "ieftin" model de Ferrari e însă 200 de mii de Euro, și asta fără niciun fel de opțiuni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MIAMI vibes ????

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian) pe

„Miami Bici", filmul de comedie produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, va avea premiera în toate cinematografele din ţară pe 21 februarie. Este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc. Regia îi aparține lui Jesus del Cero, iar Codin joacă rolul principal, alături de Matei Dima.

Producția este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite și urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Aceștia pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american" și pentru a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr, Letiția Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii, precum Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pitbull sau Miley Cyrus.

 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM DORIAN POPA

related posts

Modifică setările cookies