Cucu de la "Noaptea târziu", fost concurent Survivor: "Relu m-a șocat"


Adrian Cuc este originar din satul Topa de Cris, judetul Bihor, și este cunoscut sub numele de Cucu. A devenit celebru în România datorită proiectului „Noaptea Târziu” și a fost concurent într-un sezon trecut la Survivor.


De data aceasta a venit alături de Zanni la Survivor ExtraShow, unde a comentat tot ce se întâmplă în sezonul actual al concursului. Cel despre care a mărturisit că l-a surprins a fost Relu Pănescu, un concurent deja foarte discutat:
 
"E dezechilibru mare între noile echipe. (...) În echipa tigrilor toți sunt buni. (...) Până și Relu care m-a șocat, mi se pare incredibil că un om la vârsta lui, la 50 și ceva de ani, să se descurce așa bine pe plan sportiv."
 
 
Și Elena Matei, o fostă concurentă Survivor din sezonul acesta, a vorbit despre Relu Pănescu, dar mai puțin laudativ:
 
"Relu are mască de politician. Așa e el, nu știu, mi se pare că e...Adică mi se pare...Cum l-am cunoscut eu, el nu e așa cum se afișează. (...) Nu că e mare gangster, dar are altă atitudine față de atunci când sunt camerele... Vorbește, comunică, își dorește, se implică, nu vede probleme... Dacă te comporți așa cu noi, te comporți și când vin camerele. Nu vii să dai cu noroi în noi și apoi să vii să stai cu noi! Eu așa cred!"
 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies