Culiță Sterp a fost oprit pe drum de un grup de elevi. Reacția profesorului când artistul a vrut să le dea bani


Culiță Sterp este cunoscut deja pentru generozitatea sa. Nu odată cântărețul a scos bani din buzunar pentru a le împărți copiilor, colindătorilor sau oamenilor nevoiași. 


Recent, cântărețul a fost oprit de un grup de elevi, care se aflau în excursie și au făcut un popas lângă o benzinărie. Copiii i-au făcut cu mâna, iar Culiță Sterp i-a spus șoferului să parcheze mașina lângă ei. Mulți au început să-i ceară bani, iar cântărețul era deja pe punctul să scoată bancnotele din buzunar. În acel moment, a intervenit profesorul care însoțea elevii și i-a interzis categoric artistului să le dea bani copiilor. Toată întâmplarea a fost filmată și postată ulterior pe contul de socializare al cântărețului de manele. 

„Eu am vrut să le las bani. Să nu comentați. Aveam 10 milioane cash la mine și am vrut să le dau toți banii, dar nu m-a lăsat domn' profesor să le dau, pentru că se certau apoi între ei, fiind prea mulți”, a explicat Culiță Sterp. 

Culiță Sterp nu a uitat că a pornit de jos și nu este indiferent atunci când vine vorba de a-i ajuta și pe cei care au mai puțin decât el. Acum trei ani, cântărețul se întorcea de la o cântare și oprit mașina lângă un grup de copii care l-au recunoscut. El le-a împărțit atunci la fiecare câte 50 de lei, potrivit spynews.ro

 

Sursă foto: Instagram/ culita.sterp

Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies