Culiță Sterp, primul mesaj după ce judecătorii i-au interzis să părăsească România


Pe 17 noiembrie 2022, în jurul orei 02.00, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Tag-uri: #Culita Sterp

Imediat după accident, autoritățile au decis să-l rețină pentru 24 de ore pe manelist, după care l-au plasat în control judiciar pentru 60 de zile. Decizie care a fost însă contestată de Culiță Sterp! Doar că, după ce i-a fost analizată cererea, artistul a fost anunțat că judecătorii nu își schimbă sentința, astfel că nu are voie să părăsească România în următoarele două luni.

După ce a aflat hotărârea oamenilor legii, Culiță Sterp s-a filmat pe TikTok, dezvăluind că va trebui să își anuleze mai multe concerte pe care le avea de susținut în acest final de an în străinătate. Totodată, manelistul a afirmat că există persoane care îl judecă, îndiferent de ce ar face.

@culita_sterp_official

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper să ne vedem curând și inafara țării! Am ales să rămân și weekendul ăsta acasă pana se mai liniștesc apele, și de săptămâna viitoare o să ne vedem la evenimente, la noi în țară! O să revin cu detalii despre locațiile unde o să fim prezenți pe 2 si 3 Dec!

♬ sunet original - Culiţa Sterp

„Am un anunț de făcut pentru voi. N-o să vorbesc foarte mult, pentru că oricum sunt oameni care mă judecă indiferent de orice aș face și orice aș zice. După cum știți, mi s-a impus măsură controlului judiciar și anume aceea de a nu părăsi țara pentru o perioadă de timp. Pentru mine asta este una dintre cele mai mari pedepse care mi se putea întâmpla, pentru că nu pot să fiu alături de oamenii care mă ascultă din străinătate, de fanii noștri. Așa că n-o să pot să fiu prezent la evenimentele care erau programate pe viitor, și anume cel din Belgia, din Germania, din Anglia și din Irlanda. Dar vă promit că după ce o să se rezolve problemele o să revenim pe scenă și o să fim alături de voi. Până atunci ne vedem la noi în țară, în România”, a fost reacția lui Culiță Sterp, după ce a aflat decizia judecătorilor.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”

related posts

Modifică setările cookies