Culiță Sterp s-a logodit! Imagini de la cererea în căsătorie


Culiță Sterp a făcut marele pas! Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe mama fiului său, Daniela.


Culiță Sterp este în culmea fericirii! Acesta, împreună cu iubita lui, au plecat în Cappadocia pentru a filma un videoclip. Acolo, el a pregătit o surpriză pentru mama fiului său. Acesta a cerut-o în căsătorie într-un peisaj rupt din basme. 

Culiță Sterp și Daniela se cunosc de 14 ani, iar de trei ani formează un cuplu. În urmă cu un an, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când a apărut pe lume Milan. Recent, aceștia au anunțat că urmează să se căsătorească, după ce cântărețul a cerut-o în căsătorie pe partenera lui. 

Astfel, într-un cadru absolut fantastic, Culiță s-a așezat în genuchi și i-a adresat Danielei marea întrebare. Vizibil emoționată, aceasta a spus un mare „DA”.

”A spus DA, frumoasa mea! ???? O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne”, a scris artistul pe Instagram.

Mai mult decât atât, artistul a făcut o declarație de dragoste publică pentru viitoarea lui soție. 

”În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea!”, a mai scris el.

Sursă foto: Culita Sterp/Instagram

 

related posts

Modifică setările cookies