Cum a ajuns Andreea Marin la "Surprize, surprize" și ce salariu avea


Andreea Marin a ajuns prezentatoarea emisiunii ”Surprize, surprize” la 20 și ceva de ani.


Într-un interviu pentru publicația life.ro, Dana Mladin, cea care a fost producător executiv la ”Surprize, surprize”, a dezvăluit cum a ajuns Andreea Marin să prezinte această emisiune. 

Citește și: Andreea Marin se reinventează. Care e schimbarea radicală pe care o face vedeta la început de an

”Valeriu Lazarov o văzuse într-un jurnal, i-a plăcut și a cerut mai multe informații despre ea. Atunci am găsit niște imagini cu ea de la Iași, unde prezentase o emisiune pentru copii.

Andreea era mai tânără decât celelalte prezentatoare ale formatelor din afară. În Spania, de pildă, prezentatoarea avea vreo 40 de ani și era jurnalist cu experiență. În vreme ce Andreea avea în jur de 20 de ani. Dar ea a fost extrem de tenace, disciplinată, extrem de atentă la scenariu și la desfășurarea lui, implicată la repetiții și a reușit”, a declarat Dana Mladin, pentru sursa citată mai sus.

De altfel, într-un interviu mai vechi, Andreea Marin a mărturisit că începuturile în carieră au fost destul de modeste. 

”Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (...) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune", spunea Andreea Marin. 

Foto: Facebook

Vezi și: Andreea Marin, din lux la munca de jos

related posts

Modifică setările cookies