Cum a apărut Demi Rose îmbrăcată la Festivalul Coachella: “Uluitoare! Ne-ai tăiat respirația!”


Demi Rose poate fi încoronată “Regina outfit-urilor sexy!”. Modelul a participat pentru pentru prima oară la Festivalul de muzică Coachella și a vrut să aibă o apariție memorabilă. 

Tag-uri:

Festivalul Coachella este un festival de muzică și arte care se desfășoară în Valea Coachella, din deșertul Colorado. În fiecare an, aici urcă pe scenă cele mai mari vedete internaționale, iar în public poți oricând să dai ochii cu staruri ca Leonardo Dicaprio, Rihanna sau Vanessa Hudgens. 

Topomodele celebre, cântărețe, influenceri de top sau actrițe se întrec în ținute care mai de care mai sexy. Demi Rose n-a făcut excepție și s-a afișat cu o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Modelul a postat pe Instagram câteva imagini cu ținuta sumară pe care a ales-o pentru primul ei festival Coachella. 

Demi s-a dus la festival mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Și-a luat cel mai sexy costum de baie și peste și-a pus un sarong alb tricotat. 

Costumul din baie realizat doar din fire de ață roz îi acoperea cu greu formele rubensiene. Iar sarongul crosetat îi lăsa la vedere posteriorul uriaș. Cei peste 19,3 milioane de fani care o urmăresc pe Instagram au avut ce admira. 

Imaginile au adunat peste 200.000 de like-uri în doar câteva ore și sute de comentarii. “Uluitoare! Ne-ai tăiat respirație!”, “Zici că ești Miss World!”, “Arăți fenomenal!”, “O zeiță!”, “Nu ai rivală!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratori. 

Nici a doua zi, Demi Rose nu s-a lăsat mai prejos, doar că de data aceasta a acoperit mai multă piele. 

Pentru a doua zi de festival, Demi a ales o rochie roșie, din piele, cu o despicătură sexy pe picior. Modelul și-a accentuat talia de viespe cu un corset negru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Ținuta a fost accesorizată cu o geantă Chanel și o pereche roșie de cowboy boots. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies