Cum a devenit supermodelul Heidi Klum regina Halloween-ului. Ce spectacol le-a oferit fanilor în 2020


Timp de 20 de ani consecutivi, petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum a făcut senzație printre celebrități. Cunoscută pentru aparițiile sale extravagante, modelul și-a câștigat titlul de ”regina Halloween-ului”.


Când m-am mutat în America, m-am îndrăgostit imediat de Halloween și de fantezia lui. Tot ce lipsea era o petrecere fantastică. Mi s-a părut o adevărată oportunitate pentru mine”, spunea vedeta într-un interviu pentru Hollywood Reporter. 

În ultimele două decenii, modelul a valorificat acea oportunitate într-un mod extraordinar, găzduind o petrecere anuală pentru elita de la Hollywood. Iar datorită costumelor ei, tot mai sofisticate, și-a asigurat titlul incontestabil de ”regină a Halloween-ului”.

Într-un an în care pandemia a limitat accesul la adunări mari de oameni, Heidi nu și-a mai putut organiza petrecerea, dar asta nu înseamnă că modelul nu a întâmpinat sărbătoarea ei preferată așa cum se cuvine. Heidi a oferit un spectacol pe cinste, printr-un video postat pe pagina ei de Instagram. Practic, a încercat să se facă invizibilă, apelând la măiestria unor pictori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First you see me, now you don’t! ???????????? The transformation begins… #HeidiHalloween2020

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

În 2019, modelul i-a șocat pe invitați fiind costumată în extraterestru, iar în 2018 s-a mascat în Prinţesa Fiona, din franciza „Shrek“. Întrebată ce deghizare i-a plăcut mai mult, pe parcursul acestor ani, Heidi a răspuns: ”transformarea în bătrână din 2013”. Cu siguranță, este poate cea mai imprevizibilă idee pe care a avut-o celebritatea. (vezi galeria foto)

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Jador a pus ochii pe Ruby! - Trending Review cu Daragiu - episodul 44

  • Cum a devenit supermodelul Heidi Klum regina Halloween-ului. Ce spectacol le-a oferit fanilor în 2020

related posts

Modifică setările cookies