Cum a reacționat Adela Popescu când fiul cel mare i-a spus că nu mai vrea să vină acasă, ci să rămână la bunici


Adela Popescu a născut în urmă cu o lună al doilea copil. Este o mamă împlinită și fericită, dar nu i-a fost deloc ușor să-i acomodeze pe cei doi copii, imediat după ce s-a întors din spital cu bebelușul.


Adela și-a deschis sufletul pe blogul personal, unde a povestit cum este viața de mămică cu doi copii. 

"În vizită pe care ne-a făcut-o la maternite, Alexandru s-a purtat frumos cu bebelușul, i-a zâmbit, s-a uitat plin de curiozitate la el, însă nu a părut prea marcat de apariție. Acasă lucrurile nu au părut să se schimbe până a două zi când nu a mai vrut să plece de grădiniță și a treia zi, când după o vizită la mamaie, a spus că dorește să doarmă acolo. Lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Știu că m-a sunat Radu să îmi spună că nu e chip să plece cu el și să îl sfătuiesc ce ar trebui să facă.

Eram cu asta mic în brațe și m-a busit plansul.

Aveam de ales în a-l lasă acolo, într-un loc pe care și l-a ales drept refugiu și în care se simțea în continuare cel mai important, sau în a insistă să vină acasă, dându-i lui sentimentul că e foarte dorit și că în niciun caz nouă nu ne e indiferent dacă mai este sau nu în casă alături se noi. 

Am optat pentru a două variantă și cred că am procedat corect."

Adela a recunoscut că soțul ei, Radu Vâlcan, este un partener minunat, care o ajută eborm. 

"Am devenit o echipa puternică. Provocarea în avea doi copii este uriașă și e nevoie de multă organizare, conștientizare și pasăre. A ambilor parteneri.E uriaș să îl simți pe tatăl copiilor tăi atât de aproape de ține, și să îți pară că uneori chiar te înțelege. Una peste altă sunt moartă de somn, de o luna nu m-am schimbat de pijamale, cântarul nu îmi face nicio bucurie, și nu găsesc niciun serial să îmi placă.", a scris Adela Popescu. 

 

Din 2015 cei doi actori formează o familie. Au tot ce și-ar putea dori. Au succes, sunt frumoși și sănătoși, se bucură de băieții lor. 

FULLSCREEN
Cum a reacționat Adela Popescu când fiul cel mare i-a spus că nu mai vrea să vină acasă, ci să rămână la bunici
  • /


related posts