Cum a reacționat fiul Andrei când artista i-a dat să mănânce greieri


Andra și Cătălin Măruță sunt nedespărțiți de copiii lor, Eva și David, pe care îi iau cu ei peste tot. Ce surpriză a avut David Măruță la restaurant.


Viața agitată a cuplului Andra și Cătălin Măruță nu ia pauză niciodată. Vedetele PRO TV își petrec tot timpul liber în compania celor doi copii ai lor, pe care îi iau cu ei oriunde s-ar duce. Andra a povestit la Vorbește lumea că prichindeii găsesc o plăcere fără margini în a explora lucruri noi, inclusiv bucate exotice din meniul restaurantelor.

Odată, micuțul David, care împlinește 8 ani pe 16 martie, a avut ocazia să guste un preparat mai puțin obișnuit, greieri prăjiți. Artista a dezvăluit care au fost reacția lui.

„Am fost la un restaurant și a venit bucătarul-șef care a vrut să-l impresioneze pe David: Uite ce am aici! Greieri. Când a văzut David: Mami, ăștia au gândaci aici!”, a fost reacția de milioane a băiatului Andrei și al lui Cătălin Măruță.

Artista a recunoscut că s-a încumetat să guste greieri abia după ce soțul ei a convins-o că e o mâncare ca oricare alta.

„Fiind foarte, foarte prăjiți... sunt crocanți. Un pic de gust de ars și de semințe râncede. Mie mi se face scârbă imediat, dacă e ceva, dar nu mi-a fost. Am băut un pic de apă și a trecut”, a spus amuzată Andra.

Jurata de la Românii au talent a dezvăluit că nu este ușor să crească doi copii, însă în fiecare dimineață îi pregătește pe Eva și David pentru grădiniță și școală. Cătălin e cel care îi duce cu mașina, însă Andrei îi revine rolul de a-i recupera de acolo.

E bine, avem copii cuminți, nu fac nicio poznă”, a spus Andra, care la una dintre ședințele cu părinții a întrebat-o pe învățătoare dacă e sigură că David e așa de cuminte cum l-a descris.

„N-ați încurcat cumva copilul, că acasă David face tot felul de năzbâtii? Și acolo este, cică, exemplar și vrea să fie liderul și întotdeauna vine cu idei. Îl lăudau și zic Doamne-ți mulțam”, a povestit Andra.

Vezi interviul complet mai jos!

related posts

Modifică setările cookies