Cum a reacționat Gabriel Soto când a aflat că fosta soție, Geraldine Bazan, are un nou iubit


Dupa divorțul de Geraldine Bazán, Gabriel Soto și-a găsit iubirea în brațele Irinei Baeva. Cumva era de așteptat și Geraldine și-a găsit pe cineva. Iar acesta este actorul James Ramundo.

Tag-uri: #gabriel soto

Cunoscut ca un Don Juan în lumea telenovelelor, Gabriel Soto a fost luat prin surprindere de vestea că fosta sa parteneră are pe cineva. Totuși, reacția lui a fost una care-i face cinste.

Pe Gabriel Soto îl puteți vedea zilnic la PRO 2 în telenovela "Inima nu cere voie"

"Ce bine, să fie fericită! Serios, iîi doresc toata fericirea din lume, repet, atâta timp cat ea este fericita, fiicele mele vor fi bine iar asta este cel mai important pentru amandoi. Asta am clarificat deja. Intotdeauna, respectul a fost primordial, este esential in relatia noastra pentru cresterea fetitelor noastre" a explicat Gabriel Soto

 

Pe de altă parte, actorul a mărturisit că de când s-a scris că s-a iubit cu Marjorie de Sousa, și chiar ar putea fi adevăratul tată al fiului acesteia, Matias, a trecut printr-o perioadă foarte grea.  Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care căsătoria cu Geraldine Bazán s-a sfârșit. 

 

"Au trecut doi ani de când toate aceste speculații au început să fie îndreptate spre mine. Au fost doi ani foarte dificili, dar am învățat să nu mai pun totul la suflet! ", a adăugat el.

 

 

‘Amonos al cole ???? ????‍♂️????????????????#mybabygirls #mividaentera ❤️❤️❤️

O postare distribuită de gabrielsoto (@gabrielsoto) pe

  • Cum a reacționat Gabriel Soto când a aflat că fosta soție, Geraldine Bazan, are un nou iubit
Modifică setările cookies