Cum a reacționat Ilinca Vandici la tot ce s-a scris referitor la declarațiile ei controversate 


Ilinca Vandici a devenit personajul monden cel mai controversat în toată perioada sărbătorilor de Paște, în urma unor declarații pe care aceasta le-a făcut. 


Astfel, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai, aceasta a vorbit despre viziunea ei despre viață și iubire. A atras atenția în special când a discutat despre modul în care își construiește relația cu soțul ei: 
 
„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a declarat Ilinca Vandici.
 
În plus, a declarat cu sinceritate că nu-și închipuie ce ar putea să facă un bărbat și ea să nu-l ierte: 
 
„Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus de o fufă, două/trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus Ilinca. … Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.
 
Ilinca Vandici a mai declarat:
 
„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli”.

 

„Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală."
 
„Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la acea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”
 
Toate aceste declarații au suscitat diverse opinii. Dacă unii i-au luat apărarea vedetei și au spus că aceasta are dreptul la o opinie sau i-au apreciat sinceritatea și deschiderea, alții au făcut glume pe seama ei sau au criticat-o. În tot acest timp, Ilinca a continuat să posteze pe conturile ei de socializare fotografii care făceau referire la sărbătorile pascale sau story-uri cu referințe motivaționale. Nu a postat deocamdată nimic care să facă referire la ce s-a întâmplat, iar în cadrul comentariilor la postări nu a apărut nimic ce face referire la toată vâlva iscată. 

 

 

 

FOTO: ILINCA VANDICI INSTAGRAM 

 

Vezi și video: 

related posts

Modifică setările cookies