Mirela Retegan, cum a slăbit 12 kilograme. “Viața curge spectaculos pentru mine în momentul ăsta!”


Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, este plină de idei. Face proiecte pe bandă rulantă, pregătește multe noutăți și turnee pentru această toamnă și ne-a povestit pentru Perfecte.ro cum a slăbit cu dieta Fix la Fix și de unde își ia energia pentru atât de multe lucruri. 
  


Mirela, care este rețeta succesului tău? Arăți mai bine acum ca niciodată!

Rețeta e simplă și veche de când lumea și Pământul: MUNCA. Eu sunt un om care am știut mereu ce vrea de la viață. Mi-am urmărit obiectivele pas cu pas. Nu las nimic la voia întâmplării, muncesc enorm, visez fără limită și am grijă ca visurile mele să nu se piardă.  Nu îmi ajunge timpul la câte aș vrea eu să fac. Iar bucuria pe care mi-o dau lucrurile bine făcute, nu se compară cu nimic! 

S-au împlinit 3 ani de Fix la Fix. De atunci ai început și tu să ai un meniu organizat, să mănânci la ore fixe. Cum a luat ființă grupul Fix la Fix? Cât ai slăbit de când acorzi mai multă atenție alimentației? Ești mulțumită acum de cum arăți? 

Doamne, ce poveste frumoasă. Sunt 500 de mii de oameni în grup. Românașii mei care mănâncă la ore fixe. Vorbim, ne sfătuim, postăm rețete. Sunt mulțumită de cum arăt, am pierdut 12 kilograme și sunt mândră de asta, sunt mândră de toți cei care au ales viața sănătoasă. Am scris și o carte în care am strâns poveștile a 50 de campioni ai Fixului, oameni extraordinari cu vieți și profesii diferite care au obținut super rezultate alegând FIX LA FIX. 

La ce ai renunțat din alimentație, ce nu ai mai mânca niciodată? 

N-am renunțat la nimic. Însă am pus măsură în tot și în toate. 

Ca antrenor al părinților, care este cel mai bun sfat pe care i l-ai dat vreodată Mayei, fata ta?

Să muncească, să fie vie, să aibă grijă de sufletul ei, să își antreneze mintea și să nu uite niciodată că oriunde s-ar afla în lumea asta mare mă are pe mine aproape. 

Câte țări ai vizitat până acum și ce mai urmează? 

Eeeee, nu le număr, deși nu ar fi o idee rea. M-am simtit mai bogată cu fiecare loc în care am ajuns. Când sunt la Londra mă simt excelent, e orașul meu preferat, când vreau să mă gândesc la aventura vieții mele, mintea îmi zboară în Africa. Orășelul în care aș vrea să mă retrag, să scriu, e Brugges. Orașul relaxării e Los Angeles, l-am descoperit cu prietenele mele vara asta, e fabulos. N-am văzut toată lumea, dar am avut norocul să colind multe țări și să cunosc foarte mulți oameni. Visez la Japonia, să merg să stau o lună, sunt fascinată de cultura minimalismului. Și vreau neapărat să ajung în Rusia, la Moscova și St.Petersburg.  

Ce proiecte frumoase aveți pentru această toamnă? 

Draga mea, ai zis foarte bine: pe banda rulantă. Cum îți spuneam și mai devreme, nu îmi ajunge timpul să fac tot ce visez. Dar nu arunc nicio idee și niciun vis la gunoi. Le pun la cutiuță că cine știe când le vine rândul. Toamna asta e plină de evenimente. Plec cu Gașca Zurli în turneu în România, cu un spectacol nou nouț, fabulous - GAȘCA ZURLI ÎN JURUL LUMII, copiii o să facă cunoștință cu cel mai nou personaj, Magelan. Pe 28 septembrie suntem la Viena, pe 29 la Stuttgart. De 2 ani plec cu Gașca Zurli în Europa, să bucurăm sufletele românilor plecați din țară.  Austria, Ungaria, țările nordice, Franța, UK, Belgia, Italia…. sunt destinațiile noastre de suflet. Pe 1 decembrie o să fim la Londra, într-un spectacol unic la O2 Arena.  

Ai făcut din Gașca Zurli fenomen național! Te-ai gândit vreodată să transpui pe TV acest proiect, să faci o emisiune pentru copii cu Zurli?

Sigur că da. E un proiect pe care îl am în minte, e încă la copt. Până atunci însă am făcut din canalul nostru de YouTube cel mai tare televizor. Am primit butonul de aur de la YouTube pentru că avem 1 milion de abonați, e o audiență care ne obligă în fiecare zi să fim foarte buni!

Cum îți place să te descrii? 

Muncitoare, determinată, nerăbdătoare,  visătoare, generoasă.

Cum ai educat-o pe Maya? Crezi că după ce va termina școala la Londra o să își dorească să rămână acolo, să se mute din țară? 

Am educat-o să fie bună și liberă. Să facă ce vrea ea, nu ce vor alții. Decizia e la ea, nu hotărăsc eu ce va face cu viața ei. Eu sunt aici 24/7 pentru ea și știe asta. 

Cum e Tanti prezentatoarea pe plan sentimental? Mai are timp de ea? E liniștită, fericită?  

Neliniștită! (râde) Am învățat, forțată de oamenii din jur, să îmi fac timp pentru mine, să nu mă mai simt vinovată dacă stau o zi întreagă în casă și mă uit la seriale și filme. Sunt fericită, trăiesc frumos, înconjurată de oameni care mă iubesc, fac munca pe care o ador, sunt sănătoasă, Maya e bine, mama e sănătoasă. Viața curge spectaculos pentru mine în momentul ăsta. 

related posts

Modifică setările cookies