Cum ar arăta Jennifer Lopez dacă ar fi… o femeie obișnuită. Imagini cu diva latino de pe platourile de filmare


Are 53 de ani, e proaspăt căsătorită și arată mai bine ca niciodată. Jennifer Lopez pare o femeie cu 30 de ani mai tânără și impresionează la fiecare apariție publică.

Tag-uri: #Jennifer Lopez

Atunci când ai la dispoziție o armată de stiliști, de make up artiști și zeci de milioane de dolari în bancă, este mult mai ușor să arăți bine. 

Jennifer Lopez are parte de cele mai inovatoare tratamente anti ageing, antrenori personali de fitness, nutriționiști și se îmbracă numai în hainele marilor designeri. Nu e de mirare că arată mereu impecabil.

Cum ar arăta Jennifer Lopez daca nu ar avea la dispoziție toate lucrurile acestea? Greu de spus, însă ne putem imagina :) Mai ales după ce paparazzii au surprins-o pe platourile de filmare ale noului ei proiect.

În haine banale și necoafata, Jennifer Lopez pare o femeie ca oricare alta, în drum spre supermarket, de exemplu :)  Dar, desigur, în aceste imagini diva a rămas încă în “personaj”.

În viața reală, J Lo face paradă de ținute spectaculoase și coafuri glamuroase. Numai în luna de miere la Paris a afișat ținute în valoare de 200.000 de euro!

related posts

Modifică setările cookies