Cum arată acum fiul lui Daniel Day Lewis cu Isabelle Adjani


Gabriel-Kane Day-Lewis a moștenit frumusețea celebrilor săi părinți.


Gabriel-Kane Day-Lewis (23 de ani) a moștenit carisma și frumusețea părinților săi, actrița de origine franceză Isabelle Adjani și actorul englez Daniel Day Lewis. Relația dintre cele două vedete a durat cinci ani, iar Daniel Day s-a despărțit de iubita sa, prin intermediul unui mesaj trimis pe fax, chiar înainte ca aceasta să-l nască pe Gabriel.

Acum în vârstă de 23 de ani, Gabriel-Kane este o figură apreciată în lumea modellingului, defilând pe catwalk pentru branduri importante (acesta a fost muză pentru Zadig & Voltaire în 2016, iar de curând este imaginea Paco Rabanne). În paralel cu moda, Gabriel-Kane se ocupă de muzică, aceasta fiind marea sa pasiune. 

Acesta a lansat chiar și o piesă, însoțită de videoclip, Ink in my veins, rezonând undeva între electro și American R’n’B.

Gabriel-Kane încearcă să-și facă un nume pe cont propriu: ”Toată viața, am avut impresia că trăiesc în umbra părinților mei. Toată viața, am avut o criză de identitate. În același timp, ajută să fii fiul lui... Știu că sunt foarte norocos, iar celor care mă acuză că sunt favorizat, am un singur răspuns: dacă muzica este bună, nu ar trebui să fie discutată. Ar trebui să fiu recunoscut pentru cine sunt.”, a declarat acesta într-un interviu pentru Paris Match.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Cum arată acum fiul lui Daniel Day Lewis cu Isabelle Adjani
  • /

related posts