Cum arată acum românca Alina Pușcău, modelul care l-a refuzat pe Vin Diesel


Alina Pușcău este un model de talie internațională care a avut în trecut o relație cu celebrul Vin Diesel, dar pentru că tânăra și-a dorit foarte mult o carieră solidă, a refuzat să ducă mai departe planurile de căsătorie ale celebrului actor.

Tag-uri:

Deși a avut o relație de 2 ani cu faimosul actor, Alina s-a despărțit de acesta pentru că a ales cariera: "Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câțiva ani, m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el, care a durat doi ani. A fost o relație serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea".

Citește și: Fetița Antoniei are cei mai frumoși ochi de pe Tik Tok! Promite să fie mai frumoasă și decât mama ei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#???? ready for new advances

A post shared by Alina Puscau???? (@alinapuscau_) on

Fotomodelul a explicat că Diesel își dorea să se căsătorească și să aibă copii, în timp ce ea visa să își construiască o carieră în modă şi film: "Aveam 23 de ani, eram prea mică", a adăugat tânăra care se mândreşte cu proiectele ei din SUA.

Alina Puşcău s-a făcut remarcată de la vârsta de 16 ani, când a câștigat concursul internațional Elite Model Look. A fost model pentru Victoria's Secret și a apărut în reviste precum „Harper's Bazaar“ și „Allure“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for am amazing summer!!!

A post shared by Alina Puscau???? (@alinapuscau_) on

Deși anul trecut revenise în țară, iată că Alinei i-a lipsit viața din State, așa că a decis să se întoarcă la viața glamuroasă de acolo.

Sursă foto: Instagram

related posts